– comercializate de compania noastra sunt concepute astfel incat sa asigure siguranta si confort celor care o utilizeaza. Astfel, ele sunt dotate cu sisteme de protectie contra ruperii arcurilor si sisteme contra ruperii sufelor.

– pot fi comandate la orice culoare din paletarul RAL, panourile acestora fiind vopsite in camp electrostatic si fiindu-le aplicate tratamente anti-coroziune.

– pot fi realizate din panouri pline sau vitrate.

Usi Sectionale :

– reprezinta cea mai buna solutie din punct de vedere tehnic si financiar. Nu este nevoie sa modificati dimensiunile golului in functie de usa, acestea fiind realizate la comanda, in functie de dimensiunile dorite.

– se deschid pe verticala si creaza prin aceasta spatiu inaintea si in spatele usii. Elementele usii sunt situale paralel cu plafonul, deasupra deschiderii.

-sunt realizate din panouri de otel de grosime 40 mm umplute cu spuma poliuretanica ignifuga. In plus, pentru o izolare perfecta, usile prezinta chedere duble pe toate cele patru directii.Toate componentele mecanice sunt din otel galvanizat si sunt de calitate superioara, asigurand o functionare sigura si de lunga durata.

– Usile sectionale cu panouri vitrate ofera un aspect elegant si modern cladirii, creand in interiorul acesteia vizibilitate permanenta si clara.In cadrul usii sectionale vitrate pot fi incorporate usi pietonale.

Actionarea usilor sectionale se recomanda a fi electrica (motor), caz in care se poate opta pentru instalarea telecomenzilor sau a cardurilor de acces care sa faciliteze rapiditatea de manevrare a usilor. Actionarea poate fi si manuala cu reductor cu lant, transmisie ¼.

– sunt deosebit de silentioase datorita sistemelor speciale de culisare cu rulmenti.

Usile sectionale industriale optimizeaza activitatea in interiorul intreprinderii prin timpul redus si simplitatea actionarii lor atat in varianta manuala, cat si in varianta automata.

Prin urmare, usile sectionale industriale reprezinta cea mai performanta solutie in mediul industrial pentru accesul in cladiri de mari dimensiuni, cum ar fi depozite, hale, spalatorii auto, service-uri auto etc.