Actionarea usilor industriale tip rulou poate fi facuta doar automat cu motor trifazic cu varianta de actionare manuala de urgenta cu lant sau cu manivela.

Eficiente, functionale si cu o durata de viata mare, usile industriale tip rulou reprezinta solutia optima pentru o folosinta indelungata chiar si in cele mai aspre conditii industriale.

Usi Rulou :

Usile industriale tip rulou se potrivesc situatiilor in care spatiul de montare al usii este restrans sau anumite elemente deja montate pe tavan nu permit instalarea cailor de rulare pentru usa sectionala. Deschiderea si inchiderea usilor tip rulou se realizeaza prin rularea covorului de lamele pe ax.

Fiind confectionate din aluminiu, usa industriala tip rulou izoleaza termic si fonic, avand lamelele umplute cu spuma poliuretanica neinflamabila.

Avantajul usilor industriale tip rulou consta in faptul ca, prin modalitatea de deschidere-inchidere (tip rulou orizontal), spatiul ocupat de usa este foarte mic, iar accesibilitatea este sporita. De asemenea, intretinerea usii este foarte usor de realizat: fiind din aluminiu, ea poate fi curatata ori de cate ori este nevoie pentru a-si pastra aspectul ingrijit.

Caracteristici tehnice ale usilor industriale rulou:

  • Usile industriale rulou sunt confectionate din lamele de 77 mm umplute cu spuma poliuretanica neinflamabila;

  • Usile rulou pot fi actionate manual prin manivela sau automat prin telecomanda, selector cu cheie sau buton pe perete;

  • Pot fi accesorizate cu fotocelule sau se pot monta lamele din aluminiu extrudat cu gemulete, yala pentru blocare sau deblocare exterior;

  • Lamelele sunt foarte rezistente la frecare si la actiunea agentilor externi de mediu;

  • Usa este echipata cu garnituri de izolare de-a lungul intregului perimetru;

  • Pot fi comandate la orice dimensiune, fara a modifica golul unde se va monta.