Se utilizeaza la interior, sunt reversibile si permit accesul stivuitorului fara a fi necesara manevrarea usii cu mana. Permit patrunderea luminii.

Pot fi confectionate la diverse cote, in functie de spatiul / necesitatea incaperii dumneavoastra.

Perdelele transparente reduc pierderile de caldura sau frig, restrictionand totodata patrunderea factorilor nocivi cum ar fi praf, mizerie, fum sau noxe.

Cu ajutorul perdelelor industriale din PVC se reduce zgomotul provenit de la utilaje crescand confortul in incapere.

Perdelele transparente se intretin usor prin spalare. In caz de deteriorare se inlocuiesc fasiile nefiind necesara inlocuirea totala a perdelelor. Este prevenita patrunderea pasarilor sau insectelor in spatiul de lucru. Folia de PVC este rezistenta la razele solare.

Usi / Perdele Antipraf :

Usile antipraf filp-flap permit accesul rapid in diverse incinte asigurand totodata protectie impotriva prafului, umiditatii sau altor agenti externi.

Principalele caracteristici ale usilor flip-flap sunt: economie de energie, protectie impotriva mediului nociv, rezistenta mecanica excelenta.

Usile antipraf flip-flap reprezinta o bariera termica pentru camere frigorifice. Pot fi folosite ca separatoare pentru diverse spatii sau holuri tehnologice.

Sunt ideale pentru separarea spatiului de productie de spatiul de ambalare/depozitare, in special in industria alimentara sau cea farmaceutica.

Perdelele transparente din PVC reprezinta o solutie foarte simpla, rapida si ieftina de delimitare a diverselor spatii. Prin folosirea acestora se evita accidentele sau tamponarile oferindu-se o vizibilitate maxima.
Sunt disponibile diverse nuante de culori iar dimensiunile se adapteaza pentru fiecare spatiu izolat.