Panourile sunt confecţionate astfel încât şuruburile lor de fixare pe scheletul clădirii să nu fie vizibile (prindere ascunsă). Ele constau din două table de oţel galvanizat şi vopsit (cu vopsea poliester) învelesc un miez din spumă poliuretanică cu proprietăţi ecologice şi de autostingere. Atât folia exterioară cât şi cea interioară sunt cvasi plane cu uşoare nervuri intermediare de adâncime < 1mm.

Panourile pentru pereti

Reprezintă elemente structurale prefabricate uşoare care combină o serie de avantaje tehnice şi economice, destinate acoperirii laterale a cladirilor.

Datorita proprietatilor termo/fonoabsorbante deosebite precum si a metodei de imbinare panourile termoizolante pot fi folosite deasemenea pentru realizarea de pereti interiori pentru compartimentarea camerelor , precum si a plafoanelor false.

Muchiile de pe lungimea panoului sunt modelate astfel încât să formeze îmbinări de tip mascul-femela/lamba-uluc şi să camufleze capul şurubului de fixare şi sunt acoperite cu benzi din folie de care protejează spuma poliuretanică împotriva pătrunderii vaporilor. Panourile prezinta la imbinare o banda de etansare pentru o mai buna izolatie si etanseitate a imbinarii acestora.

Panourile pentru acoperis

Reprezintă elemente structurale prefabricate uşoare care combină o serie de avantaje tehnice şi economice, destinate construirii de acoperişuri izolate termic, robuste şi etanşe, durabile în timp şi rezistente la sarcină.

Panourile pentru acoperis constau din doua table de otel galvanizat vopsit in camp electrostatic(cu vopsea poliester), ce invelesc un miez din spuma poliuretanica cu proprietati ecologice si autostingere. Folia din otel exterioara a panoului prezinta in profil trei/cinci caneluri trapezoidale cu o inaltime de 40 mm si usoare nervure intermediare, iar folia interioara corespunzatoare este cvasi plana cu usoare nervure simetrice pe suprafata. Muchiile de pe lungimea panoului sunt acoperite cu benzi din folie care protejeaza spuma poliuretanica impotriva patrunderii vaporilor.

Pentru mai multe detalii vizitati siteul www.isobau.ro.

Tipuri de panouri pentru pereti:

– Prindere vizibila – profilare usor riglata/lisa/micronervurat;
– Prindere ascunsa -profilare usor riglata/lisa/micronervurat;
– ISOWAVE- profilare ondulata(sinusoidala);
– WFR- incinte frigorifice; profilare usor riglata/lisa.

Tipuri de panouri pentru acoperis :

– Panou cu 3 sau 5 cute;
 – Panou cu una sau doua fete din fibra sticla ( folosite in zootehnie/agricultura rezistente la uree, amoniac, acizi );
– Panou cu una sau doua fete din carton bituminat ( panta 2-3 %).